Consultant Resurse Umane

4 Moduri în care putem colabora

Focus pe tine

Lucrează în sesiuni individuale cu mine, de la cum sa recrutezi mai bine la cum sa implementezi un sistem de managementul performanței în echipa ta sau cum sa concediezi corect un angajat. O sesiune de consultanta durează 90 de minute și ai 100% garanția rezultatelor. Dacă nu ti-ai luat cel puțin un plan de acțiune pana la final, sesiunea este gratuită.

Implementare procese

Vrei sa actualizezi fisele de post ale echipei, pentru a reflecta munca actuala? Sa regandesti sistemul de salarizare pentru echipa ta de vanzari ? Sau sa aii un sistem de recrutare relevant pentru modelul tau de business? Știu cat de mult conteaza pentru o companie sa ai si implementare, nu doar concepte începute. De aceea eu sunt un consultant implementator.

Consultanta Resurse Umane

Propriul tău HR Business Partner

Ghidez echipele de management și specialiști HR pentru a-si dezvolta bune practici în managementul echipei și procesele de HR, în proiecte care încep de la 3 luni.

Monthly Mastermind Club

În fiecare luna lucrez timp de 4 saptamani cu un cerc închis de manageri și antreprenori pe un subiect de management al echipei, care îi ajută să-și dezvolte afacerea.

Ce spun clienții

Facebook
YouTube
LinkedIn
Instagram
Descarcă:
Ebook gratuit! Cinci comportamente pentru ședințe eficiente